Alphakurs

Livet är värt att utforska!

När hade du senast möjlighet att samtala om de där riktigt stora frågorna i livet? Finns Gud? Vad är meningen med allt? Vad händer efter döden?

Om du skulle vilja ha ett sammanhang där du blir bjuden på kvällsmat, är en del i en avslappnad, härlig gemenskap, får lyssna till ett intressant föredrag och sedan får samtala med andra om det ni lyssnat till, och får plats och utrymme att ställa vilka frågor du vill – då är Alpha en perfekt plats för dig.

Med utgångspunkt i den kristna tron närmar vi oss ett antal av livets riktigt stora frågor, och får tillsammans under tio veckor utforska dessa tillsammans.

Låter det intressant? Då vill vi inbjuda dig till vår prova-på-kväll, torsdagen den 10 februari kl 18.30 i Söderportkyrkan, för att se vad Alpha är för något, och om det kan vara något för dig?

För anmälan, eller mer information, hör av dig till Erik Alnemo, pastor här i församlingen, som är ansvarig för Alphakursen. Eriks telefonnummer är 073-071 83 58 och hans mailadress är erik@soderportkyrkan.com.

Varmt välkommen med att utforska livets stora frågor!