Alphakurs

Livet är värt att utforska!

När hade du senast möjlighet att samtala om de där riktigt stora frågorna i livet? Finns Gud? Vad är meningen med allt? Vad händer efter döden?

Om du skulle vilja ha ett sammanhang där du blir bjuden på kvällsmat, är en del i en avslappnad, härlig gemenskap, får lyssna till ett intressant föredrag och sedan får samtala med andra om det ni lyssnat till, och får plats och utrymme att ställa vilka frågor du vill – då är Alpha en perfekt plats för dig.

Med utgångspunkt i den kristna tron närmar vi oss ett antal av livets riktigt stora frågor, och får tillsammans under tio veckor utforska dessa tillsammans.

Kursstart blir i september.

För anmälan, eller mer information, hör av dig till Erik Alnemo, pastor här i församlingen, som är ansvarig för Alphakursen. Eriks telefonnummer är 073-071 83 58 och hans mailadress är erik@soderportkyrkan.com.

Varmt välkommen med att utforska livets stora frågor!